Jeg elsker Silkeborg

Dynamikken, udviklingen og den helt unikt smukke natur. Der er massevis af grunde til at elske Silkeborg ligeså højt, som jeg gør. Vores kommune skal fortsætte sin gode, sunde udvikling, og jeg vil være med til at sikre, at der bliver truffet fornuftige beslutninger hele vejen rundt. Beslutninger, som giver os mest muligt Silkeborg for pengene.

Kommunalpolitik handler om at sætte mangfoldige kompetencer i spil. Med min erfaring som erhvervsleder håber jeg at kunne bringe noget nyt og godt ind i de politiske processer.

Den 16. november blev jeg valgt til Silkeborg Byråd. Det er første gang, jeg er blevet valgt ind i byrådet – og det er forhåbentligt ikke sidste. Jeg er meget taknemmelig for den opbakning jeg fik til kommunalvalget. TAK!

Arbejdet kalder
Den 1. januar 2022 går arbejdet for alvor i gang, og jeg glæder mig rigtig meget til at tage hul på mit arbejde i byrådet, hvor jeg vil arbejde hårdt, for dig og resten af Silkeborg Kommune, de kommende 4 år.

Et ord er et ord!
Jeg glæder mig til at bringe alle de mange input jeg har fået, fra alle hjørner af kommunen under valgkampen, med ind i Silkeborg Byråd i det nye år. Jeg vil arbejde hårdt for at gøre en forskel, og I skal tage mig på ordet, når jeg siger, at jeg vil vurderes på min indsats og de resultater jeg er med til at skabe de kommende 4 år.
– Jeg vil arbejde aktivt for at gøre en forskel!
 
I en virksomhed skal man huske at lytte til kunderne. Jeg står gerne i spidsen for, at både administration og politikere kommer op af stolen og ud til borgerne. – Det er her man bliver klogere.
 
Hvis du har brug for at tale med en byrådspolitiker, så er du ALTID velkommen til at tage fat i mig. KONTAKT
 
Lars Hedegaard er kandidat til byrådet

Min baggrund og mit stærke bagland

Jeg er familiefar, administrerende direktør og medejer af et større import-/handelsselskab.

Jeg bor i Silkeborg midtby sammen med min kone, Henriette Hedegaard, og vores to døtre på 15 og 18 år. Jeg er opvokset i Virklund og har med skiftende adresser altid været ”Silkeborg-mand” – kun afbrudt af en militæruddannelse og -karriere, hvor jeg var befalingsmand og professionel soldat i en kampenhed.

Der går ikke én dag, uden at min familie og jeg glæder os over at bo i Silkeborg. Vi nyder de skønne restauranter, er flittige gæster på stadion og sejler også gerne en tur på de smukke søer. Efter en lang arbejdsdag findes der ikke noget bedre end at strække benene og få trukket frisk luft helt ned i lungerne. Om vi bevæger os få hundrede meter i den ene eller anden retning, så er der altid en grøn plet, der byder sig til. Det er Silkeborg i sin egen skønne nøddeskal.

Er der lidt længere huller i kalenderen, går turen ofte til Italien. Vi elsker at rejse og inspireres af andre kulturer og måder at leve på.